HomeMondkapjes

15 schitterende kleuren, passend bij je werkkleding of casual outfit.

Niet medische mondkapje om te personaliseren. Herbruikbaar en geschikt voor een Full colour bedrukking.
De bandjes bieden twee mogelijkheden om het mondkapje passend te maken.

  • Materiaal : 95% katoen / 5 % Elastan.
  • Formaat : 17 x 11 cm.
  • Wasbaar : tot 60°C (check ook het soort bedrukking).

De mondkapjes mogen om hygiënische reden niet worden geruild. Wil je een eigen tekst, afbeelding of logo op mondkapjes laten drukken? stuur ons een mailtje Grotere aantallen? Neem dan contact met ons op voor een passende prijsopgave.

Diverse kleurtjes
Enkele voorbeelden:
Molen de Valk
Donker blauwe mondkapjes bedrukt met het logo van Molen de Valk in witte flexfolie. Ook een mondkapje met je eigen tekst of logo?
Bestel ze nu!
Domburg Techniek
Zwarte mondkapjes bedrukt met het logo van Domburg Techniek in witte en oranje flexfolie. Ook een mondkapje met je eigen tekst of logo?
Bestel ze nu!
Why Don't We
Zwarte mondkapjes bedrukt met de tekst Why Dont't We in witte flexfolie. Ook een mondkapje met je eigen tekst of logo?
Bestel ze nu!
WiGer
Zwarte mondkapjes bedrukt met het Logo van WiGer totaalinstallaties in witte flexfolie. Ook een mondkapje met je eigen tekst of logo?
Bestel ze nu!
Jongerius Intern transport
Blauwe mondkapjes bedrukt met het Logo van Jongerius intern transport in witte flexfolie. Ook een mondkapje met je eigen tekst of logo?
Bestel ze nu!
Remco mode voor mannen
Zwart zelf aangeleverd mondkapje bedrukt met het Logo van Remco mode voor mannen in rode flexfolie. Ook een mondkapje met je eigen tekst of logo?
Bestel ze nu!
Het wapen van Landsmeer
Zwarte mondkapjes bedrukt met het Logo van Het wapen van Landsmeer in witte flexfolie. Ook een mondkapje met je eigen tekst of logo?
Bestel ze nu!
Curling Monrfoort
Zwarte mondkapjes bedrukt met het Logo van Curling Monrfoort in witte en rode flexfolie. Ook een mondkapje met je eigen tekst of logo?
Bestel ze nu!
Autobedrijf van Oostrum
Zwarte mondkapjes bedrukt met het Logo van Autobedrijf van oostrum in witte, blauwe en zilveren flexfolie. Ook een mondkapje met je eigen tekst of logo?
Bestel ze nu!
Café Bolle Harry
Zwarte mondkapjes bedrukt met het Café Bolle Harry in witte, gele en rode flexfolie. Ook een mondkapje met je eigen tekst of logo?
Bestel ze nu!
Joe bar team
Zwarte mondkapjes bedrukt met het logo van een gezellig vriendegroep Joe bar team in witte, gele en roze flexfolie. Ook een mondkapje met je eigen tekst of logo?
Bestel ze nu!
Created By Us
Diverse kleuren mondkapjes bedrukt met het logo van onszelf, Created By Us in verschillende kleuren flexfolie. Ook een mondkapje met je eigen tekst of logo?
Bestel ze nu!
Created By Us
Zwarte mondkapjes bedrukt met het logo van Dennis hoekstra in blauw flexfolie. Ook een mondkapje met je eigen tekst of logo?
Bestel ze nu!
Engeltherm
Donker blauwe mondkapjes bedrukt met het logo van Engeltherm in witte flexfolie. Ook een mondkapje met je eigen tekst of logo?
Bestel ze nu!

Contact

Voel je vrij om contact met ons op te nemen met een vraag, een idee, voor meer informatie, of om gewoon even gedag te zeggen. Hier is onze contactinformatie.
Adres
Onder de Boompjes 27
3417 HE Montfoort
Bel ons
06 229 33 848
06 390 70 262
Email ons
info@createdbyus.nl

Copyright by CreatedByUs. All rights reserved.