Bingo kaarten

Al 3 keer mochten wij voor Café Bolle Harry in Montfoort de Bingokaarten verzorgen voor een heerlijk gezellig coronaproof “kroegavondje” thuis op de bank

februari 1, 2021

Bingo bij Bolle Harry, een groot succes!!

OP 23 November 2020 kregen wij een appje van Raymond dat ze een bingo gaan organiseren. Hij zei en daarbij dacht ik meteen aan jullie ontwerpskills en drukcapaciteiten, zouden jullie ons van dienst kunnen zijn?

Dat lieten wij ons natuurlijk geen twee keer zeggen. Omdat het natuurlijk een zware tijd is voor de horeca hebben wij het ontwerpen gratis gedaan en ook De drukwerkstudio uit Woerden die al ons drukwerk verzorgd deed een duit in het zakje om een zeer scherpe prijs te hanteren. In ruil hiervoor mochten we bij de sponsoren op de bingo kaarten.

Een erg leuk en succesvol evenement waar we graag ons steentje aan bij hebben gedragen.